Montura privukla zaljubljenike u modu

Ocjena:

Dugogodišnja modna priča koja je oduševila sve prisutne i još jednom dokazala zašto je vrijedna pažnje
repuna Galerija Meštrović u Splitu, jučer je bila središte mode, a razlog tome je MONTURA 2019 - SPLIT FASHION DESTINATION. Čarobna atmosfera poznatog splitskog vrta i ove je godine privukla brojne zaljubljenike u modu čije su oči bile uprte u prekrasne kreacije. Ono što je sigurno je to, da se za ovaj modni događaj tražilo mjesto više.
KLIK-om na galeriju u nastavku pogledajte kolekciju ELFS
Na ovogodišnjoj Monturi, svoje su radove predstavili talentirani dizajneri i modni brendovi poput dvojca Elfs, koji su otvorili manifestaciju i čije kreacije već godinama osvajaju, dok su sestre Boudoir u svom prepoznatljivom stilu predstavile prekrasne romantične haljine. Brend Identity by Igor Djuga je svojom odvažnom kolekcijom plijenio poglede i prikazao kako izgleda privlačna žena svjesna sebe. Kreativci iz Callegaria poigrali su se komadima i bojama i tako najavili dugo toplo ljeto.
KLIK-om na galeriju u nastavku pogledajte kolekciju Boudoir
U kolekciji brenda Arileo, prevladava bijela boja koja stavlja žensku ljepotu u prvi plan. Zaigrana i vesela kolekcija Ane Kujundžić, definitivno pomiče svakidašnje granice, dok je kolekcija Bubabu design by Gorana Milaković na jedinstven način prikazala igru raznih materijala i uzoraka. Uvijek besprijekorna Lokomotiva by Lana Puljić i ovoga je puta oduševila sve prisutne, a kolekcija koja se pridružuje velikom pljesku, zasigurno je ona brenda Delight by Ivan Friščić.
KLIK-om na galeriju u nastavku pogledajte kolekciju Arileo
No7 by Šime Kovačević svojom je kolekcijom prikazao jednu drugačiju modnu priču, dok je Obrtnička škola Split predstavila svoju jednostavnu, nježnu kolekciju. Duge haljine u kojima bi se svaka žena osjećala kao kraljica, definitivno su one s potpisom Ivane Cvrlje. Dosljednost brenda Etno Mot, pokazala je interesantne krojeve i viziju dizajnerice. Monturu je svečano zatvorila revija Martine Herak, čija zanimljiva asimetrija i odvažne boje, ni ovoga puta nisu razočarale.
KLIK-om na galeriju u nastavku pogledajte kolekciju Bubabu design by Gorana Milaković
Za savršene ljetne, trendy frizure, pobrinula se Keune akademija - hair service, dok su za lica modela i šminku biti zaduženi stručnjaci iz Callegari tima. Prva Montura je do danas održala svoj kontinuitet i još jednom pokazala zašto nosi status najvažnijeg događaja u Dalmaciji. Među uzvanicima su se, između ostalih, našla i brojna poznata lica.
KLIK-om na galeriju u nastavku pogledajte kolekciju Identity by Igor Djuga
„Tajna uspjeha projekta poput ovog je upravo u tome što iza njegove realizacije stoji vrijedna i kreativna ekipa koja je već godinama uhodana i u istom sastavu“ – dodaje autor i producent Monture, Tonči Šundov.
KLIK-om na galeriju u nastavku pogledajte kolekciju  Ivane Cvrlje
Interes za nastup na Monturi svake je godine sve veći, što dokazuju i ovogodišnje brojke, a oduševljenje publike iz godine u godinu sve više raste. Hvalevrijedan modni događaj poput ovog, njeguje svoju postojanost i pokazuje koliko talentiranih dizajnera vrijedno radi svoj posao.
KLIK-om na galeriju u nastavku pogledajte kolekciju Delight by Ivan Friščić
KLIK-om na galeriju u nastavku pogledajte kolekciju Obrtnička škola Split
KLIK-om na galeriju u nastavku pogledajte kolekciju Etno Mot
KLIK-om na galeriju u nastavku pogledajte kolekciju Martine Herak
KLIK-om na galeriju u nastavku pogledajte kolekciju Ane Kujundžić
KLIK-om na galeriju u nastavku pogledajte kolekciju Lokomotiva by Lana Puljić
KLIK-om na galeriju u nastavku pogledajte kolekciju Callegaria
KLIK-om na galeriju u nastavku pogledajte kolekciju No7 by Šime Kovačević


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajna.


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian