Hogl ožujak 2018_centralni

Modni dodaci kao stvoreni za moderne princeze

Ocjena:

Autor: PR članak

Snaga Orijenta u božanstvenoj kolekciji nakita

Popularni grčki brend Oxette, koji je svoj proboj doživio i na hrvatskom tržištu, osvaja novom orijentalnom kolekcijom nakita. Kreativno carstvo Oxette poznato je po svom jedinstvenom i originalnom pristupu izradi nakita, kako u prethodnima, tako i u aktualnoj kolekciji. Brend proizvodi svoje modne dragulje vješto kombinirajući eleganciju, glamur i sofisticiranost.
Zvijezde ove zimske modne priče su raskošni Oxette komadi s orijentalnim detaljima, koji neodoljivo podsjećaju na brokat, glamurozan materijal koji je ove godine doživio pravi renesansni procvat među brojnim trendsetericama. Kolekcija sadrži viseće ogrlice zanimljivog dizajna, raskošne narukvice, naušnice s ručno rađenim detaljima, efektno prstenje i elegantne satove. Oxette kolekcija predstavlja ravnotežu između orijentalnog i modernog dizajna, kvalitetnih postojanih materijala i nježnih kristala.
Ovi statement komadi su kao stvoreni za moderne i neovisne žene, koje će Oxette detalji s lakoćom pretvoriti u prave orijentalne princeze. Svoje Oxette favorite možete pronaći u Zagrebu - Arena Centar i Avenue Mall, Zadru - Ulica Plemića Borelli 7 te u Splitu unutar shopping centra Mall of Split, a brojne pripadnice ljepšeg spola zasigurno će razveseliti vijest da je u tijeku popust od 30 do 50%. Stoga, kako biste se osjećali potpuno božanstveno, upotpunite svoj izgled Oxette komadima koji sadrže svu snagu i ljepotu Orijenta!


Ako vam se sviđa članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Hogl proljeće 2018._desni2
Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne