Modna razglednica s riječkog Korza

Ocjena:

Autor: PR članak

Voditeljica Elena Jung zaštitno lice Riječkih stepenica

12. Riječke stepenice
, jedno od vodećih modnih događanja i naljepši ljetni modni event u Hrvatskoj, održat će se 24. kolovoza s početkom u 20:30 sati na stepenicama pored Grand hotela Bonavia u centru Rijeke. Modni event koji oduševljava domaće i strane goste u srcu grada iz godine u godinu okuplja sve veći broj posjetitelja budući da je ulaz na modne revije slobodan.
Kao zaštitno lice ovogodišnjeg projekta u ulozi modela našla se lijepa voditeljica na CMC televiziji, nekadašnja prva pratilja Miss Universe Hrvatske Elena Jung. U šetnji Korzom, omiljenom okupljalištu u centru grada s kojeg puca pogled na kamene stube, društvo joj radi Manuela, sve uspješnija riječka manekenka.
Obje, vrlo senzualne i opuštene privlačile su poglede brojnih prolaznika snimajući vizuale eventa koji pozivaju na modne stepenice. Urbane, ali opet vrlo elegantne, u haljinama hrvatske dizajnerice Vesne Pretković, u ritmu "grada koji teče" Elena i Manuela užurbano koračaju i pozivaju na dvanaesto izdanje Riječkih stepenica koje će kao i do sad prikazati najnovije kolekcije hrvatskih dizajnera.

Foto: Robin Pretković


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian