Mephisto proljeće 2018._centralni

Modna priča na Högl način

Ocjena:

Autor: PR članak

U Zagrebu predstavljena proljetna kolekcija Högl cipela

Högl Shoe Fashion u svojoj trgovini u Ilici 12 već tradicionalno svake sezone predstavlja aktualnu kolekciju u suradnji s nekim od hrvatskih dizajnera. Ove godine pozvane su tri sjajne blogerice koje su kroz svoje modne vizije pokazale raskošnu Höglovu kolekciju proljeće/ljeto 2017.

Andriana Gazić koja sa sestrom Leonardom vodi blog Sisterstime LA odlučila se za mladog dizajnera Antuna Tina Brišara pa je linija Högl tenisica i natikača posebno došla do izražaja uz njegove moderne sportske kreacije. Stilistica Barbara Repe čiji blog Ar-Ar već dugi niz godina vjerno prati brojna publika odabrala je Saru Lončarić, a uz njene profinjene bluze i hlače viskog struka sjajno su pristajale Höglove cipele s visokim potpeticama i torbe pastelnih boja.

Ana Bacinger, modna novinarka i vlasnica bloga Little Fashion Paradise u svoju modnu priču pozvala je Roberta Severa čije su se urbane kreacije odlično složile s trendovskim cipelama i torbicama u živim bojama i cvjetnim uzorcima. Brojne goste ovog zanimljivog modnog događaja riječima dobrodošlice pozdravila je Höglova menadžerica za Hrvatsku Sanja Faber, a dvanaestogodišnja Maja Šokac, višestruko nagrađivana mlada pijanistica, bila je posebna gošća koja je oduševila publiku svojom izvedbom.

Tri modne priče u Höglu zaokružene su majstorskom šminkom Zdenke Mihelj i vrhunskim stylingom frizura kojeg potpisije tim frizerskih salona Studio Marcela.
Foto: Domagoj Biondić


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Virtualni izlog Elysian

kolumne