Modna kameleonka za Ivicu Skoku

Ocjena:

Autor: moda.hr

Ekstravagantna diva Olja Vori u dizajnerovoj viziji

Majstor izrade glamuroznih haljina, Ivica Skoko i obožavateljica njegova dizajna, Olja Vori ekskluzivno su pokazali mali dio najnovije kolekcije koju i ove sezone poznati dizajner predstavlja na samostalnoj reviji 27. listopada 2017., ovog puta u slavljeničkom raspoloženju, jer je iza njega 20 godina uspješne karijere i revija za koje se uvijek traži pozivnica više.

Nakon kolekcije za proljeće/ljeto 2017. koja je zaživjela u svjetlijim i pastelnim bojama, za jubilarnu sezonu Skoko odlučio je iznenaditi uzorcima tkanina, poigravanjem stilovima i drugačijim stylingom.
Dizajner čije kreacije uvijek iznova oduševljavaju i koje zvijezde biraju za najglamuroznija red carpet izdanja i u ovoj kolekciji pokazuje kako radi ono u čemu je u samom vrhu - zadivljujuće svečane haljine raznih dužina, formi i stila. Preko različitih vrsta svile i viskoze do omiljene mu čipke, Skoko je novu kolekciju odlučio obogatiti i raznim uzorcima i bojama čipke s glitter efektom te tako svaku kreaciju učiniti neobičnom i zanimljivom.
"Poigrat ću se punim i transparentnim materijalima te nekim elementima 70-ih godina, no i dalje se oslanjajući na moj prepoznatljiv stil u kojem koristim elemente 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća. Ostajem dosljedan glamuru u punom sjaju, no ovog puta haljine su urbanije, a stilizirat ću ih sa svojom suradnicom Ivanom Bilandžijom Billy na jedan jako zanimljiv način. Na pisti će biti još neka iznenađenja kojima se jako veselim kao i okrugloj obljetnici svojih dizajnerskih 20 godina", najavio je Skoko novu modnu priču.
U najboljim Skokinim umijećima, haljinama, svaka se žena osjeća kao diva po čemu je poznat i autentičan, a nakon 20 godina u samom vrhu hrvatske mode i dalje mu je najveći izazov istaknuti ono nešto posebno u svakoj ženi.


Foto: Zvonimir Ferina
Model: Olja Vori
Make up i styling: Ivana Bilandžija Billy
Frizura: Katica Topčić za Kevin MurphyAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian