Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Moderan i atraktivan dizajn nošen iz sezone u sezonu<…

Ocjena:

Autor: moda.hr

Modna kuća NEBO ove jeseni prikazuje ženstvenu i sofisticiranu kolekciju s daškom glamura

NEBO ove jeseni prikazuje dio svoje aktualne kolekcije temeljene na ženstvenoj jednostavnosti i nosivosti. Prilikom kreiranja i osmišljavanja kolekcije za jesen/zimu 2017/18., dizajnerica Ana Brajković se koncentrirala na potrebe i reakcije vlastitih kupaca, a manje na prolazne trendove.

Unatoč tome svaki prikazani komad odiše modernim i atraktivnim dizajnom, nosivim iz sezone u sezonu. Dobro poznata estetika modne kuće NEBO, pročišćeni minimalizam za besprijekornu sofisticiranost, preslikana je i u ovoj kolekciji i oslanja se na moto "manje je više". Fokus je na jednostavnim i pročišćenim linijama koje suptilno naglašavaju liniju tijela, te na vrhunskoj izradi.
Detalji su minimalni, naglašeni kontrastnom bojom, a materijali su svileni muslin, pliš, eko koža i viskozni džersej. Jednostavnost, ženstvenost i elegancija već su prepoznatljive odlike Nebo estetike, a ove sezone kolorit je jednostavan i snažan, postignut odabirom klasičnih boja: crne, sive i zagasito crvene.

Kombinacija nosivosti, sofisticiranosti i dašak glamura osnovne su odrednice kojima se modna kuća NEBO već 25 godina vodi u kreiranju svojih kolekcija što su prepoznale i brojne dame, drage klijentice koje godinama smjelo i dostojanstveno nose ovu prepoznatljivu estetiku.


U nastavku pogledajte lookbook NEBO jesen/zima 2017/18.!


Fotografija: Mirko Cvjetko
Modeli: Marija Magdalena Šepak i Leonarda Zeba / Talia model
Make up: Sanja Hrstić KuterovacAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne