Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

BluVinil

Dragi naši čitatelji, ovaj smo tjedan hrabro zakoračili u nešto sasvim novo. S ponosom predstavljamo mladi bend BluVinil koji osvaja sva vaša osjetila, od onog trenutka kada ih ugledate, pa do prvog slušanja njihove glazbe. Kada se svijet kreće prebrzo, kada gubite sami sebe u kaosu, odahnite i prepustite se umjetnosti.
Petorica mladih (i oku ugodnih) mladića usudila su se osvojiti javnost. Udaljili su se od onoga čime nas svakodnevno bombardiraju i napravili nešto sasvim drugačije. Sva svoja iskustva iz svih sfera života i obrazovanja pretvorili su u pjesmu Mili brat. Na posljednjem koncertu u Sax-u pokazali su da ćemo ih još dugo pratiti.
Znamo da vas živo zanima tko su oni. Bez brige, udovoljit ćemo svakoj znatiželji: Matej, Luka, Bruno, Marko i Filip. Nakon mnogo godina sviranja ujedinili su se i odlučili svima pokazati što znaju. Ovi dečki pjevaju, sviraju i dišu glazbu. Nije to jedino što znaju, bubnjar Marko je i strastven kuhar (iznenađenjima nikada kraja!) Svaki od njih ima svoje navike koje su dale njihovoj glazbi bogat zvuk koji će još dugo trajati.
Njihov je stil osebujan kao i njihova glazba. Pokazuju svoju individualnost na svakom koraku. Košulje, odijela, traperice, u njihovim kombinacijama svi muškarci mogu pronaći nešto za sebe. Ponekad su riječi suvišne, glazba i slike govore milijun riječi. Uspjeh nije ono što imate, nego ono što jeste.
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.

foto: Ella Gracin


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (6 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian