Hogl proljeće 2019 veliki (2)

Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

PAULA SIKIRIĆ

Ovo je definitivno jedna lijepa srijeda, a uz daške sunca i nadolazećeg ljeta posvećujemo se i ovaj tjedan lijepim djevojkama. Spajati nespojivo, a da je opet ljudskom oku privlačno i skladno nije jednostavno i često se pitamo što je zapravo ljepota. Odgovora je zaista mnogo i svatko će vam reći nešto drugačije. Dopustimo Pauli da nam pokaže svoju viziju lijepoga!
Mlada fizioterapeutkinja iz Velike Gorice Paula Sikirić neprestano je u pokretu, a slobodnog vremena ima nevjerojatno malo. Kada ga 'ulovi', Paula slika, a svoj smisao za lijepo ubrzo je počela koristiti i u svojim stilskim kombinacijama. Kao samouka vizažistica neprestano traži inspiraciju u svemu što je okružuje i s ogromnim entuzijazmom isprobava nove lookove.
Žao joj je što nema profesionalnog šminkerskog iskustva, ali je uvjerena da je samo pitanje vremena kada će ga steći. U modi inzistira samo na tome da se dobro osjeća, ali i da svaki njezin outfit mora ima karakter. Ne obazire se na tuđa mišljenja i moramo priznati da to nikada nije bolje izgledalo!
Paula kaže da je teško opisati stil, ona ga zove jednostavno ŠIK! Njezin je stil njen i samo njen. Jedino što nikada ne bi obukla su balerinke i teško podnosi kada ih vidi na ulici. Crvena je boja čista tekuća strast koja obuzima naša osjetila, jednako kao i njezina kombinacija. Ponekad kao i sve žene nije sigurna što želi, ali je definitivno uvjerena u ono što ne želi. Stav je sve!
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Hogl proljeće 2019 (8)
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian