Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

MATEA FRAJSBERGER

Nastavljamo u blogerskom tonu i ove srijede predstavljamo još jednu Instagram zvijezdu. One diktiraju trendove, dizajneri žele osvojiti njihove simpatije i riječi hvale. Blogerice su postale veliki dio suvremene modne scene, stoga ne čudi naš ovotjedni modni odabir. Kako u isto vrijeme biti šik i casual, otkriva nam Matea Frajsberger.
Ova 27-godišnjakinja iz Dubrave kroz modu oslobađa sebe. Kaže da stila nema, ne voli stavljati u kategorije ni sebe ni svoj modni izražaj. Ona je slobodna ptica u letu koja jednostavno uživa u onome što radi - blog Click4chic. Mlada nada blogerske scene savjetuje: Budi ono što želiš biti i usudi se obući ono što drugi ne bi.
Dan ne može preživjeti bez dobre frizure, ako je dan dobre kose sve će drugo dobro izgledati. Nikad ne kaže da nešto ne bi obukla kako ne bi požalila vlastite riječi. Svi mi rastemo i mijenjamo se, zato nikad ne reci nikad. Nad nekim komadima se danas zdušno zgražamo, a sutra nam je to najdraži odjevni predmet.
Ovo je jednostavna girly kombinacija koja podsjeća na vrlo aktualni trend slip haljine i T-shirta ispod. Ako se osjećate da nemate dovoljno hrabrosti za to, ovo je kombinacija za vas. Torba je jedan sasvim poseban komad koji ima vlastitu priču, dok čizme s leopardovim uzorkom kombinaciju dižu na sasvim neke nove razine na kojima zasigurno neće biti nezamijećeni.
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.


foto: Danijel Antolić


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian