Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

IZABELA HEGEDUŠIĆ

Stilskim putovanjima nije kraj i vjerujemo kako nikada neće ni doći, pa smo se ovaj tjedan zaputili u Koprivnicu. Polako, ali siguno dolazi vrijeme ljetnih ljubavi, ukradenih poljubaca tijekom vrućih pljuskova i festivala na otvorenom. Boho chic uz dašak mladosti i ženstvenosti donosimo, dragi čitatelji, Moda.hr radar u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled. Vrijeme ljubavi dolazi!
Iz velike umjetniče obiltelji stiže nam Izabela koja je i sama naslijedila umjetničke gene i spretno ih transformirala u svoj modni stil. Izabela se ne povodi za razvikanim i napuhanim brendovima, već pokušava promovirati kvalitetu uz cijenu koju sebi može svatko priuštiti.
Da se odlično snalazi pred kamerama, otkrio je Luka, njezin dečko i osobni fotograf  koji je ujedno i njezin veliki oslonac te najveća podrška. Osim što je modno osviještena umjetnička duša, Izabela je i jedna od organizatorica izbora za miss Koprivničko-križevačke županije, te velika ljubiteljica pasa. U svom prebukiranom rasporedu ipak uvijek nađe vremena za volontiranje u azilu za napuštene životinje, pa se u jednom trenutku brinula o njih čak 82.
Svoj je stil razvila kroz vlastiti modni blog: IZZITA. Kao osoba koja stoji između dizajnera i ljudi pokušava proširiti stav o posebnosti svake individue. Najviše je zamara dosada koju viđa na ulicama gdje je svaki čovjek nalik onome drugome, zato ona uzora nema. Inspiraciju crpi iz svijeta oko sebe, glazbe i fotografija, tako je nastala i današnja kombinacija. Ključni komad su boho cipele debelih peta koje daju stabilnost i udobnost. Choker i cvjetni crop top daju cijeloj kombinaciji notu slobode i drskosti.
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.


foto: Atelierfly


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian