Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

MARIJA MATIĆ
 
Ove smo srijede posjetili Požegu i ulovili jednu modno osviještenu učiteljicu. Kada nije u školi, bavi se manekenstvom. Obožava sve vezano za modu te je odlučila podijeliti male tajne svoga stila i s nama. Pogledajte u nastavku čemu nas sve Marija može naučiti.
Svoj stil prilagođava vrlo jednostavnoj rečenici: "Bez osmijeha nisi nikad potpuno odjeven". Svoju osobnost i veličanstven osmijeh unosi u sve što radi od osvajanja srca svojih učenika do snimanja glazbenih spotova.
Za sebe kaže da je nepoporavljiva šminkerica, dobra torba i cipele visokih peta joj mogu potpuno zavrtjeti glavom. Moda je dio nas, govori o nama tko smo i što smo. Ipak, ponekad odlično skriva ono što želimo sakriti. Potrebno je puno vremena kako bi nas ljudi upoznali, do tada ono što imamo na sebi stvorit će prvi dojam koji će nas još dugo pratiti. Onime što nosite, možete se pobrinuti da vas se nikada ne zaboravi!
Marija je izabrala kombinaciju koja laska njezinoj tjelesnoj građi, ističe njezine noge te je prikladna za gotovo svaku prigodu. Najbolje se osjeća noseći pastelne boje, pa je njih i ovog puta odabrala: pink kožna jakna Zara odlično pristaje plavoj košulji Bershka. Uske crne traperice su `must have` svakoga ormara. “Oduvijek sam vjerovao da poanta mode nije samo učiniti žene ljepšima, već dati  im sampouzdanje i učiniti ih sigurnijima u sebe", Yves Saint Laurent
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.


foto: Božidar Banović


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

prvo predstavljanje 2018.
Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne