Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

BRITA BOBETIĆ

Došao je trenutak kada ostavljate sve što radite jer je stigla vaša omiljena kolumna, još jedna srijeda i još jedan Moda.hr RADAR u kojem vam donosimo najnovije trendove naših ulica kroz stilove zgodnih, mladih i ambicioznih ljudi. Sigurno se pitate tko nam je pažnju zaokupio ovaj tjedan: jedna slavonska Purgerica koja s velikom zavodljivošću nosi ono što se rijetko tko usudi!
Rodom Osječanka, svime ostalim Zagrepčanka Brita želi sve: karijeru, ljubav, diplome i puno nezaboravnih izlazaka sa svojim prijateljicama. Budimo iskreni, njezin stil to i govori.
Završila je novinarstvo, radi u Porsche Inter Auto Hrvatska te ne zapušta svoj bijeg od stvarnosti - ples. Možete ju vidjeti i u svim spotovima Lane Jurčević kao jednu od plesačica.
S vrlo zapaženim stilom koji se može vidjeti i na njenom Instagramu, upitali smo Britu otkud crpi inspiraciju. Sa širokim je osmijehom odgovorila da joj je najveća stilska inspiracija njezina majka. Citirat ćemo je: "Brita, i kada ideš baciti smeće stavi ruž, nikad ne znaš koga možeš sresti“. Djevojke naše, ovakav se savjet ne zaboravlja brzo!
S obzirom na prirodu njenog posla uglavnom izgleda strogo poslovno: pencil suknje i visoke pete, srećom zato postoji 'casual friday'. Za Moda.hr RADAR je kao Streetbox ambasadorica pripremila mladenačku kombinaciju koja uključuje cipele za koje malotko ima dovoljno odvažnosti. Lagani baloner i boyfriend traperice s izvezenim detaljima savršeno se nadopunjuju s topom na vezanje. Jednostavno, želite li se istaknuti ponekad morate skupiti hrabrosti kada je drugi nemaju. ZATO, slušajte starije jer nikad ne znate koga možete sresti!
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.


foto: Margareta Mea Meašić


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Virtualni izlog Elysian

kolumne