Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

BARBARA JANJEČIĆ

Prava proljetna srijeda i još bolja proljetna kombinacija? Sigurno se pitate koji je ključni detalj današnjeg Moda.hr RADARA... Odgovor je jednostavan: OSMIJEH koji ne silazi s lica. Naš je zadatak uspješno izvršen ako uspijemo ovom kolumnom i vama izmamiti osmijeh.
Ovotjedna Moda.hr RADAR inspiracija je mlada studentica turističkog menadžmenta, vječni putnik i neumorni radnik. Može se pohvaliti radnim iskustvom u najboljim ugostiteljskim objektima u Hrvatskoj. A otkriva kako ju je rad izgradio kao osobu, otvorio joj vidike i izgradio snove.
Svoj stil opisuje opisuje kao razigrano trendovski. Uživa u stilskim igrama i praćenju streetstyle trendova. Veselje je pretočila i u glazbu, klavir svira već dva desetljeća. Razigranim linijama nota koje su uvijek oko nje, bira  boje i oblike modnih komada koji odgovaraju njezinoj osobnosti.
Za ovu je kombinaciju izabrala sve trendovske komade za kojima su se djevojke na gradskim ulicama pomamile, boyfriend jeans uz satensku bomber jaknu. No to nije sve! Naslađe oksfordice ove sezone iz Zare uskladila je s metalik torbom brenda Michael Kors. "Stil je prezentiranje onog što jeste bez da govorite",  rekla je Rachel Zoe. Daljnje riječi su suvišne!
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.


foto: Margareta Mea Meašić


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne