Hogl ožujak 2018_centralni

Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

IVANA POLDRUGAČ

S ponosom predstavljamo najnoviji moda.hr RADAR koji slavi žene i žensku ljepotu u svim oblicima. Ove smo srijede odlučili odbaciti sve maske i komplekse te poručiti svakoj od vas: Lijepa sam! Prestanimo robovati nezdravim lobijima i uživajmo u svojoj koži, zato zapamtite ljepota nastaje prvo u našim glavama.
Ugostili smo šarmantnu Ivanu iz Svetoga Ivana Zeline, u Zagrebu studira njemački jezik i mrzi potratiti ijedan trenutak koji može živjeti punim plućima. Iz tog je razloga aktivna u folklornom društvu, radi u Tvornici kulture, volontira i zna napraviti palačinke na deset različitih načina.
Ova nas je djevojka osvojila svojom društvenošću i zaraznim dobrim raspoloženjem. U životu želi proputovati svijet, susresti  što više kultura i što više osebujnih ljudi. Svoj stil opisuje kao spoj svojih osobina jer je važno dobro se osjećati u svome tijelu i u svojoj drugoj koži - odjeći. Strah od predrasuda i komentara treba ignorirati, jednostavno pustiti kreativnost van.
Ivana je izabrala atraktivnu šik kombinaciju koja u svakoj prilici ženu čini odvažnom.  Kožna pencil suknja je iz Zare, jednako kao i lagana vesta zvonastih rukava. Cijelu kombinaciju zaokružila je ubojitim cipelama. U današnje je vrijeme  ponekad teško biti osoba čvrste osobnosti koja može nositi svaku kombinaciju koja joj se sviđa. Ipak, dobar stil dolazi prvenstveno iz naše osobnosti.
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.


foto: Margareta Mea Meašić


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne