Mephisto proljeće 2018._centralni

Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

KAROLINA GRAFF

Moda.hr RADAR uvijek traži nove izazove, a današnji modni izazov smo pronašli u jednoj svjetskoj ženi. Buntovnica u djetinjstvu, umjetnica u mladenaštvu i modno osviještena liječnica u odrasloj dobi. Pogledajte u nastavku kako izgleda spoj ovih osobina.
Njezini prvi modni uzori bili su najtvrdokorniji rokeri: Doors i Guns 'n' Roses. Uz takvu slikovitu glazbu Karolina Graff je počela raditi modne skice i oslikala je jedan cijeli zid svoje sobe. Taj zid je još uvijek netaknut u kući njezinih roditelja. Uz sve ovo, osjetila je zov daljine i otišla je na jednu godinu u Ameriku kako bi naučila više o glumi i glazbi.
Nakon mladenačkog zanosa, završila je medicinu te u jednom trenutku osjetila da nije realizirala samu sebe. Skupila je hrabrosti (ludosti joj nikada nije nedostajalo) i napokon napravila vlastiti modni blog. Uz blog je prirodno došao i njezin brend Fashion machine, u dizajnerskom smislu se još uvijek traži i jedva čekamo vidjeti kako će izgledati njen zreli dizajnerski izričaj.
Svoj stil opisuje kao romantičan. Zadnje kolekcije Dolce&Gabbana su je sasvim osvojile. Za Moda.hr Radar odjenula je košulju iz svoje kolekcije, čiji su glavni motivi strojno vezene ruže i volani. Traperice i cipele su iz Zare, a baloner je pronašla u ormaru svoje majke. Njezino modno geslo je: Moda mora biti u službi čovjeka, a ne sama sebi svrhom! Nemamo što više reći, osim slušajte modnog insajdera.
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.


foto: Margareta Mea Meašić


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Virtualni izlog Elysian

kolumne