Hogl ožujak 2018_centralni

Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

MARTINA MIŠIĆ

Ove smo sunčane srijede krenuli novim putevima inspiracije, zaputili smo se u knjižnicu. Tamo smo pronašli jednog knjiškog moljca koji ruši sve modne i filmske predrasude. Naš je poznati pjesnik Tin Ujević rekao: "Knjiga nije hrana, ali je poslastica", isto vrijedi i za našu ovotjednu muzu.
Martina je Bečanka koja u Zagreb donosi nešto drugačije. Ona je mlada profesorica hrvatskog jezika, njezin je san imati vlastitu knjižnicu. Ali, to nije sve! Zaljubljenik je u modu i šminku. Ova djevojka voli uređivanje u svakom smislu i uvijek se vodi onim "manje je više". Želi upisati vizažističku školu kako bi usavršila sve tehnike i ispunila svoje snove na svim razinama.
Njezin stil je velika kombinacija svega i svačega. Ima samo jedno pravilo, nosi samo "neboje" kao što su crne i bež nijanse. Dok za modne dodatke koristi žarke boje kako bi dodala živosti svome izgledu. Modne uzore nema, ipak obožava pogledom pratiti sve divne žene koji izgledaju savršeno i u najležernijim komadima.
Za Moda.hr radar je obukla pravu mladenačku, šik kombinaciju. Zvono suknju iz Zare koja nepogrešivo pristaje čizmama iznad koljena (Šaptač cipelama). Prugasta bluza (Zara)  dodala je simetriju kombinaciji koju su podigle na višu razinu mačkaste naočale (Streetbox) i žuta torba (Zara). Najvažnije za njezin stil je neprestano učenje te spajanje starog i novog. Takvim načinom života traži nove poticaje i uvijek se razvija i raste.
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.


foto: Margareta Mea Meašić


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Virtualni izlog Elysian

kolumne