Hogl ožujak 2018_centralni

Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

MIHAELA GULIN I ANTE PERIČIĆ

Za dan žena donosimo kolumnu o dugogodišnjem prijateljstvu, mladosti i ljepoti. Mladost je sretno doba u kojem čovjek počinje vjerovati u sebe, a da još nije prestao vjerovati drugima. Ove smo srijede pronašli mlade nade čije vrijeme tek dolazi. Pogledajte u nastavku kako to radi milenijska generacija.
Mihaela je studentica nutricionizma. Zanima je gotovo sve, od rada u labaratoriju do dobrotvornog rada u bolnici. Uz brojne obaveze, pronalazi vrijeme za manekensku karijeru. Na izboru za miss Primorsko-goranske županije ostvarila je zavidan rezultat i ponijela laskavu titulu koja glorificira njezinu društvenost.
Ante je mladi student novinarstva iz Novog Vinodolskog. Njegova strast su književni klasici, posebno ruski i francuski te kazalište. Trenutno sebe najviše vidi kao spikera ili TV voditelja, ali kaže da je to još uvijek daleko. Društvenost je njegova najizraženija osobina, obožava svoje prijatelje, izlaske i kave
Ovaj perspektivan dvojac nosi casual urbane kombinacije. Prigodne su za svaki dan i dovoljno jake da bi izrazile individualnost svakoga od njih. Mihaela je komade iz svoje kombinacije našla u Zari, ključni komad je unikatna torba brenda Lefthanded VikiI fluently speak sarcastic njen je životni moto. Ante nosi popularne tregere i tenisice svih generacija starke. Traperice je pronašao u Pull&Bearu.
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.


foto: Margareta Mea Meašić


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne