Mephisto proljeće 2018._centralni

Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

IVA HIŽAR

Opće je poznato da sunce i proljeće liječe sve rane. Moda.hr RADAR dobro poznaje zakone prirode, zato smo ove srijede uhvatili mladu doktoricu koja zrači dobrom energijom i osmijehom zacjeljuje izmučene ulice site vjetra i hladnoće. Život nije savršen, ali je uz osmijeh svakako malo ljepši.
Iva je kao svoj životni poziv odabrala spašavanje ljudskih života, nama je svakako spasila dan svojom casual urbanom kombinacijom. U skladu s ozbiljnošću svoje struke njezin je stil čista elegancija uz koju nije problem odraditi smjenu od 12 sati. Većinu vremena provodi obilazeći odjele i mameći uzdahe svuda oko sebe.
Ivina strast je ples, u njemu se našla kao djevojčica i nikada nije dopustila da glazba ode iz njenog života. Sramežljivo priznaje da je pomalo opsjednuta traženjem jeftinih letova, ipak zahvaljujući toj opsesiji obišla je gotovo cijeli svijet. Nikada nema mira, nemojte je ni pokušavati naći doma jer ova djevojka živi punim plućima.
Kombinaciju za sva doba dobila je klasičnom, jednostavnom haljinom iz Springfielda. Ključni komadi su kaput (Mango) i cipele (Aldo), izdvojite veći budžet za ono što prvo upada u oči. Kvaliteta je bezvremenski trend. Sva neutralna kombinacija treba malo boje, a koja je boja bolja od strastvene crvene. Torbica Guess je podigla cijeli look na višu razinu, crveni ruž i nokti će svima reći: "Pogledajte me, ja sam žena koja će osvojiti svijet!"
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.


foto: Ana Zoom photography


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Virtualni izlog Elysian

kolumne