Mephisto proljeće 2018._centralni

Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

TENA GRACIN

Zimi više nema mjesta u našim životima, jednostavno ćemo je izbaciti i ignorirati preostale hladnije dane. Počinje vrijeme zavođenja, cvjetanja i proljeća u našim srcima. Model i mlada dizajnerica Tena Gracin zna kako stilski odraditi prijelaz između dva godišnja doba.
Tena uspješno balansira između svih svojih obaveza, a odlikuje ju osobina koju rijetko tko uspije zadržati u ovom ciničnom i često nimalo zabavnom životu. Još uvijek vidi ono najbolje u ljudima i gleda svijet kroz ružičaste naočale. I najbolje od svega, ona ne žali, slijepo vjeruje i živi prema svojim uvjerenjima.
Tena svoj stil opisuje kao boho šik, svoju osobnost izražava kroz odjeću. Kao manekenka upoznata je sa svim aktualnim trendovima. Iz tog razloga zna koliko je moda promjenjiva i da treba biti vjeran samo sam sebi.
Kombinaciju prijelaznog razdoblja dobila je ključnim komadom koji je sama osmislila i sašila - maksi zelenom suknjom. Sve mi žene imamo u glavi komade koje smo sanjale i koje bismo rado nosile, odvažite se i prenesite svoju viziju u stvarnost. Svoj IT komad Tena je kombinirala uz crop top i sako iz Zare.
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.

foto: Ella Gracin


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne