MEPHISTO jesen/zima 2018

Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

ANDREA KRUX

Preselili smo se! Iz metropole ovoga je tjedna Moda.hr RADAR otputovao u Osijek. Zaključili smo kako je vrijeme za malo kulturnog uzdizanja, pa smo našli najbolje od visoke kulture (i svakako najljepše). Opera nikad nije bolje zvučala i bila više stilski osviještena. Andrea je operna pjevačica osječkog HNK-a, zaljubljena je u parišku modu i opsjednuta pletenicama.
Modni uzor joj je neponovljiva Brigitte Bardot. A s obzirom na to da mora čuvati glas, počela je učiti druge kako isplesti sve moguće vrste pletinica na svom blogu. Andrea svoj stil prvenstveno opisuje kao udoban. Najvažnije joj je osjećati se kao boginja u svojoj odjeći, te istovremeno biti spremna za sve moguće dnevne i večernje izazove. Nije to lak zadatak, ali mu je lijepa pjevačica više nego dorasla.
Kada je o stilu riječ, Andrea sluša samo modne velikane, a njezino modno geslo je "Luksuz mora biti udoban, inače nije luksuz". Tijekom dosadne zime voli komade koji dodaju teksturu i suptilan dodir casual izgledu, dok je proljeće vrijeme romantičnih haljina i modnih eksperimenata. Zimi toplinu čuva Stradivarius puloverom, a kako njezin look ne bi bio dosad bira košulju s kvadratićima istog brenda.
Ipak, romantičnu zimsku kombinaciju Andrea je upotpunila torbom iz Zare koja je privlačila poglede svih prolaznika i čizmama s punom petom. Ipak, želimo i vama pružiti dašak talenta ove mlade ljepotice. Uz ovaj božanstven glas želimo vam popraviti srijedu, pa i  cijeli tjedan, dame i gospodo predstavljamo Andreu Krux.
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.

foto: David Rafael Krux


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

mephisto lijevi jz 2108
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian