Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

MARTINA PERKOVIĆ


Još jednu srijedu moda.hr RADAR vam otkriva tajnu dobrog stila. Ipak, napominjemo da stil nije dizajnerska haljina ni skupe cijele. Stil je ono čime svaka od nas zrači. Svaka žena može biti ona za kojom svi uzdišu - potrebno je to samo zamisliti i ponašati se tako. Ovaj tjedan sve su se oči usmjerile na karizmatičnu učiteljicu plesa koja zna tajnu i podijelit će je s vama u nastavku.
Martina je svoj san ostvarila, trenira male djevojčice u studiju Cats u kojem i sama pleše. Sama je proplesala prije nego što je prohodala i sada pomaže drugima da idu njezinim stopama. Uz ples prati sve sportove, vidjet ćemo je na stadionima jednako često kao i u šetnjama centrom. Njena tajna strast je pikado, možemo reći da je ovom kombinacijom pogodila ravno u sredinu.
Studentica poslovne ekonomije zna kako uhvatiti prave stvari po prihvatljivim cijenama. Svoj stil opisuje svojim raspoloženjem, uz sasvim ženstvenu kombinaciju možemo je uhvatiti i u muškoj trenirci. Uz posao u marketinškoj agenciji ipak češće nosi urbane kombinacije. Uz svu raznolikost ne odvaja se od klasične sportske elegancije Ralpha Laurena, ulaže u uvijek nosive vječne komade. Na pitanje da nije Martina tko bi bila rekla je:  Diane von Furstenberg i to ne samo jer je princeza.
Počastila nas je kombinacijom na koju ju je inspiriala majka, uzor i njezina najbolja prijateljica. Ključni komadi kombinacije su kaput iz La Redoute-a i hlače iz Zare. Ne zaostaju ni Mass cipele koje nisu svakodnevni komad, ali bi svakako trebale postati. Moda služi kako bismo iznenadile same sebe i kada omiljeni komad možemo uvijek iskombinirati na drugačiji način. Budite svoje i probudite kreativnog genija i princezu u sebi. Budimo iskrene, znate da ste zaslužile!
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.

foto: Ella Gracin


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Virtualni izlog Elysian

kolumne