Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

PETRA ŠKODA ŠTROK

Moda.hr RADAR se šulja najskrivenijim kutcima naših ulica. Nitko nam ne može pobjeći. Najdepresivniji je mjesec prošao, izgurali smo i idemo dalje punom parom. Ove smo srijede pronašli mladu poduzetnicu koja još nema ni 30, a već je osvojila hrvatsko tržište. "Svaka je žena bespomoćna samo dok joj se ne osuši lak na noktima", možemo reći samo nova vremena, nove žene i čuvajte nas se!

Iz Petrine ljubavi prema modi, nastala je trgovina za kojom su Zagrepčanke izgubile glavu: STREETBOX. Svi najnoviji trendovi, stvari za kojima smo do prije dvije godine mogle samo sliniti su nam sada na dohvat ruke. Osobna trenerica putuje svijetom i donosi sve najbolje sa svjetskih ulica. Sigurno ste primijetili ovaj veliki kamen na njezinoj ruci, sretno zauzeta sa svojim zaručnikom vodi blog JPfashlifestyle, prvi blogerski par u Hrvatskoj.
Ona zasigurno ne izgleda kao bilo koja djevojka koju ćete sresti na ulici. "Fashion is what you buy, style is what you do with it". Uvijek je bitno gurati svoje i biti ono što jesi jer ćeš se jedino takav privući druge. Biti drugačiji pokazuje snagu karaktera, nije uvijek lako isticati se u masi. Njezin modni uzor je Rihanna koja kroz svoj stil pokazuje svoju osobnost.
U Petrinoj otkačenoj kombinaciji najviše se ističu čizme iz Streetbox-a. Kraljevska je plava boja ove srijede, a jakna s krznom (Streetbox) obilježila je ovu sezonu. Boho tunika koja sve zaokružuje je iz Pull&Bear-a. Štreberske naočale i kapu također možete naći na adresi Lovački rog. Da biste bili nezamjenjivi, uvijek morate biti drugačiji.
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.

foto: Ella Gracin


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian