Hogl ožujak 2018_centralni

Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

MATEJA MATUN

Ove smo srijede trebali pravnu pomoć, odlučili smo tužiti zimu i tražiti je da nam što prije vrati proljeće. U međuvremenu smo zamijetili poslovnu inspiraciju uz koju ćemo lakše podnijeti snijeg i led. Uz mladu smo pravnicu zaboravili na zakone i prionuli na ono što moda.hr RADAR najbolje radi.

Zima je, utoplite se debelim čarapama, vrućim napitcima i toplim riječima. Sve što vam treba za siječanj je dug zagrljaj i iskren osmijeh. Zaboravite barem na sekundu sniženja, krcate centre praznih ljudi i još jednu vestu koju ne trebate. Današnja kolumna je o ustrajnosti i koliko vas daleko može dovesti neslomljiv duh i vjera u sebe. Fakultet, posao, putovanja i privatni život sve je to na dlanu, samo je potrebno probuditi se jedno jutro i zgrabiti sve kao naša inspiracija.
Jutros u šest započeo je dan pravnice Mateje Matun, poput vlakova dolazi svako jutro i miče sve ispred sebe. Za ženske rituale nema vremena, svi je znaju kao prirodnu i nasmijanu. Njezin je stil obilježen njezinim brzim životom, urbano za posao asistentice u OTPL-u. Ne spava puno, jer ne želi propustiti ništa. Njezin je moto: "Probudi toplinu u sebi i njom zagrij svijet."
Dječačku kombinaciju stvorila je hlačama i tregerima koji su ključ ovog looka. Bijela Croata košulja jednostavno je must have svakog ormara. Oblik prilagodite svojoj osobnosti. Velike tajne za sve muškarce su ženske torbe, skrivaju toliko tajni. Možda bi nas i razumjeli kada bi jednom smogli snage zaviriti u ovu Guess plavu torbu. Orsay čizme podnose sve prilike i neprilike.
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.

foto: Ella Gracin


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Virtualni izlog Elysian

kolumne