Hogl ožujak 2018_centralni

Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

TETIANA YATSENKO i TOMISLAV ŠKARICA

Oko nas su samo minusi, minusi i još minusa. Bez brige, ove su fotografije nastale prije najnovijeg ledenog doba. Možda nemate snage izaći iz okrilja svog doma, ali će vam zato sigurno biti toplije od ovih dvoje srcolomaca. Pazite se da i vaše srce ne bude slomljeno!
Uvijek budno oko našeg radara uhvatilo je prekrasnu Ukrajinku  iz Lavova. Tetianu je privuklo Jadransko more i ne želi se više odvojiti od njega. Studira hrvatski jezik i, FYI, govori ga savršeno. Boje Dalmacije po prvi put brani jedan Drnišanin, tiha patnja mnogih djevojaka. No, njega zanima samo fakultet i rad.
Tetiana je već dokazana novinarka koja godinama radi u svojoj rodnoj zemlji. Nakon širenja svojih vidika putovanjima, želi postati televizijska voditeljica. Sigurno se pitate čime se bavi naš muški maneken i kako doći do njega. Na vaše veliko razočarenje, ne možemo vam pomoći, Tomislav je samozatajan i voli svoju intimu zadržati za sebe. Ovaj zločesti dečko studira šumarsvo i brine se da bi naš svijet bio što ljepši. Što radi poslije, to će ostati tajna.
Tetiana svoj stil opisuje kao klasičan, samo elegancija i gracioznost. Manje je više! Za sive dane tu je ipak Fuchs kaput crvene boje koji popravlja svaki dan. S malom crnom Bershka haljinom nećete pogriješiti, baš kao ni s Deichmann crnim salonkama. Moramo priznati da je muškarcima ipak jednostavnije: H&M traperice, bijela Zara košulja i tenisice svih generacija - starke. Savjet za sve muškarce: Nemojte komplicirati i uvijek ćete biti dobro obučeni!
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.

foto: Andrija J.


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Hogl proljeće 2018._desni2
Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne