Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

MARINA ABRAMOVIĆ


Moda.hr RADAR
donosi vam dašak stila u ove hladne dane. Kako  se bolje zagrijati nego uz elegantnu i šik Marinu Abramović. Iz dalekog Vrpolja koje dijeli skupa s Ivanom Meštrovićem, došla je naša modna blogerica kako bi pokazala da je i moda jedna od umjetnosti.
Medicinska sestra koja je zvanje zamijenila svojom strašću prema modi vodi blog Diary of a shopaholic. Svakom novom fotografijom Marina otkriva svoj ideal  žene koja se odlično osjeća u svojoj koži. Marina je rado viđen gost na modnim događanjima i miljenica svih koji prate modu.
Svoj stil opisuje kao elegantan i prkosan te vješto kombinira rokerske komade s dizajnerskima. Usprkos odličnom stilu, ova modna zvijezda u nastajanju ne para nosom oblake već unosi tračak ironije u svoje kombinacije. Čvrsto stoji na zemlji i radi ono što najviše voli.
Teško je dobiti sjajan stil u ovim hladnim danima kada nam je na pameti samo navući što više slojeva odjeće na sebe. Marini je to pošlo za rukom kombinacijom toplog oversize pulovera Roberta Severa. Slojevitost kombinacije dobila je kaputom iz već odavno rasprodane kolekcije Isabel Marant za H&M (kad naiđete na dobar komad, zgrabite ga što prije!) i čizmama preko koljena iz Zare. Jednostavna i efektna kombinacija koja je zaokružila sve aktualne trendove sezone.
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.

foto: Ella Gracin


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (2 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian