Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

ELLA DVORNIK

U početku je rubrika Moda.hr RADAR bila zamišljena kao kolumna koja donosi odlične stilske priče i približava ih našim vjernim čitateljima. Svake smo srijede sve veći te moramo priznati da smo ovaj tjedan gotovo završili s druge strane zakona jer je ovotjedna modna inspiracija, jedina i neponovljiva Ella Dvornik, doslovno zaustavila promet svojom kombinacijom.

Slavna djevojka upečatljivog izgleda i jednostavnog držanja osvojila je ove srijede sve poglede s gradskih ulica. Ella Dvornik puni redove gotovo svih novina, ali mi želimo ispričati drugačiju priču o nevjerojatnoj blogerici koji ruši sve predrasude i osvaja simpatije gdje god dođe. Kroz svoj blog I am Ella koji čita tisuće ljudi, osvojila je brojne nagrade i inspirira sve nas da pomaknemo vlastite granice.
Svoj stil jednostavno opisuje svojim raspoloženjem. Kako se Ella probudi, tako Ella i izgleda. Podijelila je s nama savjet profesionalca: nemojte trošiti previše na stvari koje će vam brzo dojaditi. Treba stalno mijenjati stilove i razmišljati o tome što odjeća govori o vama. Ella Dvornik svoj look prilagođava putovanjima i sama priznaje da često nosi sa sobom hrpe IN stvari koje na kraju nikada ne obuče.
Ovotjedni zagrebački izgled dobila je kombinacijom crvenog sakoa Karla Lagerfelda koji je posudila iz majčinog ormara (dobar se stil prenosi kroz generacije) s crnim visokim čizmama iz Shoeboxa. Čizme su vam poznate? I mi se slažemo da nevjerojatno podsjećaju  na one  koje je nosila Julia Roberts u Zgodnoj ženi. Izgled je nadopunila crvenom Valentino torbicom i neizostavnim crvenim ružem. Ako želite i vi zaustaviti promet svojim izgledom preoporučujemo spoj crvene i crne boje, jedno je sigurno: uzdasi neće izostati!
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.

foto: Ella Gracin

Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian