Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

MARIO JUKIĆ

Moda.hr RADAR nikada ne staje, uvijek tražimo nove izazove i nove stilske inspiracije. Ove hladne srijede u studenom s ponosom predstavljamo prvog muškog modela! Karizmatičan plesač i radiolog Mario Jukić uvijek je dobrodošao gost na televiziji i kazalištu. U nastavku pogledajte i zašto.
Mario je po struci radiolog, ali zavođenje pacijentica svojim stilom i izgledom zamijenio je plesom. Kao jedan od najboljih plesača naših prostora, radio je gotovo sa svim zvijezdama. Svaki tjedan možemo ga gledati na malim ekranima u poznatoj emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", u ove tri sezone teško se može naći uloga koju nije igrao. Zahvaljući brojnim transformacijama koje zahtjeva njegov posao Mario se odlično snalazi i u modi.
Svoj stil Mario opisuje kao urbano-ležeran. Za posao mu je najpraktičnije nositi sportsku odjeću. Sa šarmantnim smiješkom, kojemu nitko ne može odoljeti, kaže da je odijelo nosio samo na vlastitom vjenčanju. Kome trebaju odijela kada ovako dobro izgleda u trapericama i košulji?
Trendi izgled postigao je odličnim Diesel tamnoplavim trapericama. Svaki muškarac treba par traperica koje mu savršeno stoje. Uz bijelu Galileo košulju obukao je H&M plavi prsluk. U ovoj kombinaciji ključni su detalji: crvena maramica i leptir-mašna s uzorkom. Žene uglavnom usklađuju torbe i cipele, kada su u pitanju muškarci to su cipele i remen. Dojam je isti te moramo priznati impresivan.
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapaženi među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrani kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.


foto: Margareta Mea Meašić


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian