Moda.hr RADAR

Ocjena:

Autor: Katarina Jukić

SONJA KOVAČ

Moda.hr RADAR ovaj tjedan donosi pravu modnu poslasticu: gracioznu Sonju Kovač. Jedna od najpoznatijih hrvatskih blogerica odlučila je za naš radar obući kombinaciju od koje će vaše srce početi jače kucati. Sonja Kovač stil podiže na novu razinu, zato pogledajte u nastavku kako izgledati kao ona.
Elegantna Sonja svoju je karijeru započela glumom, no nakon nekoliko godina odlučila se posvetiti modi i donošenju svjetskih trendova na naše ulice. Sa širokim osmijehom objasnila nam je da je oduvijek imala osjećaja za modu te da su je ljudi neprestano ispitivali gdje mogu naći komade koje nosi, stoga je njezin blog xoxosonja.com bio logičan slijed događaja.
Svoj stil Sonja opisuje kao rezultat brojnih putovanja na kojima je uzela ono najbolje od Pariza, Barcelone i brojnih drugih gradova u koje putuje kao blogerica. Svestrana Sonja osim modnog savjeta pokazuje kako pratiti i sve beauty trendove i tvrdi da je trenutno zadnji krik šminkanja prirodnost. Lagana, nude šminka prikladna je za dan i svakodnevne obaveze. Sve Sonjine savjete na jednom mjestu naći ćete na youtube kanalu.
Čizme preko koljena sjajno je iskombinirala sa zvonolikom suknjom. Nosi jednostavnan bijeli pulover i dizajnerski kaput Roberta Severa. Torba zmijskog uzorka podiže kombinaciju, jer jesen je savršeno godišnje doba za printove svih uzoraka. Upitana za savjet u što najviše uložiti, Sonja spremno odgovara torbe i cipele. Svoj stil opisuje kao urbani stil između Olivije Palermo i Chiare Ferragni, mješavinu elegancije i šika, a ističe i kako visoke cijene nisu nužne da bi kombinacija izgledala spektakularno.
Smatrate li da imate stila, želite li biti zapažene među stotinama drugih i pokazati svoju modnu viziju svijetu, želite li biti dijelom aktivne modne scene i tražite svoju priliku? Pošaljite nam svoj modni izričaj zajedno sa svojim podacima na mail: moda@moda.hr i budite izabrane kao naše tjedne stilske inspiracije uz naše male znakove pažnje.


foto: Ella Gracin


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian