Moda.hr Pop-up Concept Store

Ocjena:

Autor: moda.hr

Moda.hr Pop-up Concept Store održat će se u subotu, 19. prosinca 2015., od 10:00h do 18:00h u samom središtu grada Zagreba, na Trgu Petra Preradovića, poznatijem kao Cvjetnom trgu, u moderno uređenom kompleksu Centra Cvjetni.

Moda.hr Pop-up Concept Store koncipiran je poput velike koncept trgovine s dizajnerskim kornerima u kojima autori sami prezentiraju vlastiti rad zainteresiranim posjetiteljima, a koja će se na samo jedan dan pojaviti na jednoj od najatraktivnijih gradskih lokacija. Samo događanje zamišljeno je kao cjelodnevno druženje i prezentacija rada hrvatskih dizajnera, uz mogućnost prodaje zainteresiranim posjetiteljima.

Atraktivan poslovni prostor unutar Centra Cvjetni postat će jedinstveni pop up prostor po uzoru na slične projekte u svijetu u kojemu će među ostalima svoje kolekcije predstaviti AD'sign by Ana Dorotić, BAGS by Kristina, BORŠA by Mala Radnja Dizajna, DORA, Fashion Disorder, Iva Karačić, Karaka design, Katarina Džale, LOVEMia, LUKABU, Manufraktura, Neha Neha, Pandora i mnogi drugi. Također, sve posjetiteljice će imati priliku nabaviti i svoj primjerak najtraženijeg rokovnika za 2016. godinu – Ženskog rokovnika.

Cilj ovog projekta jest omogućiti posjetiteljima da uživaju u prezentacijama hrvatskih modnih dizajnera i ekskluzivnom shoppingu modela iz aktualnih ovosezonskih kolekcija na jednom mjestu! Posjetite Moda.hr Pop-up Concept Store i odabrite svoju odjevnu kombinaciju za najluđu noć u godini!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian