Moda na teniskim terenima

Ocjena:

Autor: moda.hr

GEM, SET, MATCH – moda Ivice Skoke na teniskom terenu

Od svojih početaka dizajner Ivica Skoko ima jednu nit vodilju - svojim kreacijama slavi ljepotu žene i u prvi plan uvijek stavlja ženstvenost i senzualnost, a novim ljetnim vizualima to je opet dokazao. Ovog puta u suradnji s modnom blogericom Barbarom Repe, Skokin dizajn i glamur predstavlja se u svakodnevnom životu jedne mlade djevojke koja voli biti raskošna i senzualna, ali ne voli žrtvovati svoj stil zbog dnevnih obaveza i rutina.

Na neuobičajenom terenu, točnije teniskim terenima kultne Šalate, romantične, ženstvene i sofisticirane haljine, koje se u svom prirodnom okruženju na crvenom tepihu, sad su postale dio eklektičnog modnog stila jedne dame koja se ne boji igrati modnim detaljima i izbjegavati modna pravila.
"Glamurozne haljine Ivice Skoke odlučila sam smjestiti na pravi teniski teren. Željela sam ih transformirati u nešto novo te sam s njima kombinirala interesantne modne dodatke, kao što su šeširi Cahun i PVC šiltovi Fabric8 co-op. I dobili smo eklektičnu atmosferu prepunu detalja u koju su se ove krasne haljine savršeno uklopile", objasnila je Barbara Repe, blogerica i stilistica prepoznatljiva po svom jedinstvenom stilu odijevanja, koja se u ovoj modnoj priči našla i u ulozi modela.
Ivica Skoko već godinama pripada A-listi domaćih modnih dizajnera, a njegove revije uvijek se s nestrpljenjem iščekuju. Njegove čarobne haljine uvijek su kreirane za dame, no, ovog je puta te dame žive svoju modnu priču i glamur u svakodnevnim prilikama.

Šminku potpisuje sama Barbara Repe dok se za frizuru pobrinula kreativna direktorica Kevin Murphyja Katica Topčić, a fotografije potpisuje Viktorija Novak.

Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian