Moda im je ipak na 1. mjestu.

Ocjena:

Autor: EI i DJ

Uzbudljiva utakmica drugog polufinala regionalne ABA lige sinoć je odigrana u Košarkaškom centru Dražen Petrović u kojem su snage odmjerili KK Cedevita i podgorički klub Budućnost. Susret u kojem je Cedevita slavila 90:83 i odličnu zabavu na terenu popratila je mnogobrojna publika, a na tribinama su se našli i brojni poznati sportaši i javne osobe.
Privatno super prijateljice, a profesionalne radijske voditeljice Dora i Ecija s modne piste prošlotjednog modnog tjedna našle su se uz parket navijajući za KK Cedevitu. Modno i sportski osviještene cure su sinoć uživale u pobjedi zagrebačkog KK Cedevite.

'Razbiti tmuran ponedjeljak izlaskom, idealan je početak tjedna i usput podržati gradski klub u pobjedi, nema bolje. Tata je htio sina pa me navukao na sport, i većina prijatelja se bavi sportom tako da je meni od iznimne važnosti. Ništa manje od sporta mi nije važna moda, volim dobre torbe, cipele i kožne jakne. Uspjeh reprezentacije ili kluba za koji navijam posebno me veseli, ali da bih se radi toga odrekla dobrih cipela, iskreno teško.' - priznala nam je Dora Jagodić

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian