Močan nakit Vitrum in Fabula

Ocjena:

Autor: T.P.

Vitrum in Fabula (lat. Staklo u Bajci), nastao je 2016. godine u Puli, nakon desetak godina rada u tehnici fuzije stakla. Potpisuju ga Nina i Mia, akademske umjetnice.
U našem radu koristimo visokokvalitetno umjetničko staklo. Kolekcije, kao i sama paleta boja, zamišljene su imajući na umu ženu koja će ih nositi. Ideja vodilja branda – želimo da tko nosi Vitrum in Fabula uživa u najboljoj verziji svoje osobnosti, stvarajući svoje unikate parove, kombinacijama boja i komada nakita iz različitih kolekcija – svakodnevno otkrivajući umjetnika u sebi.
Svake godine pratimo kako nadolazeće tako i aktualne trendove, ostajući uvijek vjerne svojem potpisu. Jedna od ovogodišnjih kolekcija nazvana je FREYA, po božici ljubavi, plodnosti i ljepote u nordijskoj mitologiji, a na staronorveškom znači žena. Ova kolekcija je naša verzija hoops naušnica. Svaka naušnica je unikatna, organskog i nježnog oblika kruga.
2018.  i 2019. godine nakit Vitrum in Fabula je bio prikazan na stranicama britanskog Vanity Fair-a. Osim kod nas, Vitrum in Fabula možete pronaći u Milanu, Firenci i drugim europskim destinacijama  te na webu www.vitruminfabula.com
Fotografije image kampanje „Freya“ proljeće/ljeto 2020 potpisuje Belizar Valić, make up Ella Žudić, frizure Artistic hair salon, dok je zaštitno lice je Martina Klimić.


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.

Kupnjom domaćih proizvoda svojoj djeci omogućavamo ostanak u Lijepoj našoj #kupujmohrvatskoKomentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian