Hogl proljeće 2019 veliki (2)

Mjesto trajnih vrijednosti

Ocjena:

Autor: moda.hr

Dvadeseta godišnjica Zlatarnice Prahir obilježena otvorenjem poslovnice u Avenue Mallu

Zlatarnice Prahir glamuroznim otvorenjem nove poslovnice u Avenue Mallu obilježile su dvadeseti rođendan priče o uspjehu. Otvaranje četvrte po redu zlatarnice Prahir nastavak je uspješne dvadesetogodišnje tradicije kontinuiranog ulaganje i razvitak domaćeg dizajna i proizvodnje nakita. Priča o uspjehu započeo je Dražen Prahir, pokretanjem proizvodnje vjenčanog i zaručničkog prstenja, koju danas uspješno nastavljaju njegovi sinovi Tomislav i Hrvoje.
Dio glamurozne ponude zlatarnice Prahir

"Izuzetno nam je drago da smo otvorenjem novog salona nakita na prestižnoj lokaciji obilježili i dvadesetu obljetnicu uspješnog rada zlatarnice Prahir te se iznimno veselimo novim planovima za budućnost"
, istaknuo je Tomislav Prahir.
Hrvoje Prahir i Tomislav Prahir

Na otvorenju su predstavljene i nove kolekcije prstenja od bijelog zlata i briljanata, a u prekrasnim komadima uživale su i pjevačica Maja Šuput, scenografkinja Anita Dujić i voditeljica Ana Miščević te Maja Vračarić.
Ana Mišćević, Anita Dujić i Maja Šuput među prvima su razgledale nove kolekcije nakita zlatarnice Prahir

Zlatarnica Prahir
hrvatski je brand, a kolekcije nakita izrađene u suvremenom pogonu u Velikoj Gorici nalaze se na prestižnim lokacijama u preko 10 europskih zemalja. Potvrda uspješnosti zlatarnicama Prahir koje danas zapošljavaju preko 60 djelatnika jest  priznanje koje su dobili za poduzetnika godine grada Velike Gorice.
Novootvorena zlatarnica Prahir u zagrebačkom Avenue Mallu


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Hogl proljeće 2019 (9)
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian