Mistična romantika nove kampanje

Ocjena:

Autor: PR članak

Nova kolekcija proljeće/ljeto 2016.

Dizajnerica Diana Viljevac sinonim je za romantične i ženstvene haljine kojima svake sezone udahnjuje novu viziju. Iako vjerna svom modnom izričaju, svakom novom kolekcijom Diana romantičnost reinterpretira na nov i inovativan način.
U kolekciji za proljeće/ljeto 2016. u romantičnost je unijela dozu mističnosti i dramatičnosti, te se inspirirala novim formama i strukturama. Haljine i kombinezoni i dalje vladaju Dianinim dizajnerskim svijetom, ali nove haljine sada su pročišćenih linija i jednostavnijih krojeva, dok je sam izgled haljine nove strože forme i nove duljine.
Koloristički dizajnerica ide korak dalje te u svoj dizajn uvodi rapsodiju boja poput žute, crvene, roze i pastelnih boja. Prozračnost cijele kolekcije naglašena je upotrebom fluidnih i podatnih materijala od čipke do mikrofibre koji su idealni za toplije dane.
Kolekciju haljina prati i nedavno predstavljena linija pastelnih torbi u tri veličine: večernja, srednja i velika. Vizualni za novu kampanju snimljeni su na čarobnim lokacijama Sv. Filipa i Jakova koji su idealno posložili kao mistična kulisa, dok su pješčane plaže i stijene naglasile dramatičnost koju je ovaj put dizajnerica htjela izazvati.
I ovom kolekcijom dizajnerica predstavlja novo lice romantičnosti, ali nikada ne odstupajući od svojih modnih načela ženstvenosti i elegancije.

Fotografije: PR

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian