Mirisna Viktor&Rolf bomba

Ocjena:

Autor: moda.hr

Eksplozivniji no ikad prije, Spicebomb probuđuje plamen. Ove jeseni Viktor&Rolf predstavlja Spicebomb Extrême Eau de Parfum, najnoviji dodatak kolekciji Spicebomb. Originalni Spicebomb pikantna je mješavina začina koji kreiraju upečatljive kontraste: čili i šafran u kombinaciji s elemijem i ružičastim paprom - drugim riječima, toplo i hladno, sirova muževnost i otmjena zavodljivost.

Spicebomb Extrême je upravo onakav kako i sam naziv sugerira: Spicebomb pojačan do maksimuma. Odvažna reinterpretacija originalnog mirisa iznimno je elektrizirana, intenzivnija, jača.

Gornje note grejpa originalnog mirisa pojačane su pimentom i crnim paprom, u srcu mirisa pulsiraju senzualne note cimeta, kumina i šafrana, dok je baznoj noti duhana u novom Spicebombu pridodana drvenasta nota jantara. Dodatno su naglašene zavodljivim notama crne vanilije i bušina.
utekst1.jpg
Spicebomb Extrême, Viktor&Rolf (EDP 90 ml 670,00 HRK)
Spicebomb Extrême dolazi u istoj bočici u obliku bombe kao i originalni miris. Ovoga je puta staklo tamno i neprozirno, te simbolizira sirovu moć i zagonetnost, dok je sjajna crna vrpca iz originalnog pakiranja sada u brončanoj boji lave, koja odražava vatrenu snagu vulkanske erupcije. I ovdje se miris otpušta povlačenjem iglice s logom V&R.

Podsjetimo i na "bolju (cvjetnu) polovicu" ovog eksplozivnog mirisa – Flowerbomb Extreme. On je ekstremno luksuzan, stravstven i magičan. Bočica boje ametista jamči veći cvjetni intenzitet i dugotrajniji miris. Parfem odlikuje velika doza arapskog jasmina nasuprot slatke baze benzoina, vanilije i rižinog praha.
utrekst2.jpg
Flowerbomb Extrême, Viktor&Rolf (EDP 50 ml 875,00 HRK)

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian