Hogl ožujak 2018_centralni

Medvedgradske glazbene večeri otvaraju The Bambi Mole…

Ocjena:

Autor: moda.hr

Nastupi vrhunskih glazbenika na Medvedgradskim glazbenim večerima počinju danas

Medvedgradske glazbene večeri srpanj u Zagrebu učine zabavnim i uzbudljivim za sve koji ljeto provode daleko od morske obale. Počinju večeras i ove će godine u tri glazbene večeri na Medvedgradu okupiti zvučna imena regionalne glazbene scene.

Ne sumnjamo da će The Bambi Molesters (srijeda, 12.07.), Amira Medunjanin (četvrtak, 13.07.) i Kries (petak, 14.07.) stvoriti odličnu atmosferu s najljepšim pogledom na hrvatsku metropolu. Nisu zanemarene ni mlade snage, pa će u sklopu programa Akustika na vrhu kule nastupiti nekoliko zanimljivih domaćih imena nove generacije - zagrebačka folk-blues skupina Nellcote (srijeda, 12.07.), alt-rock skupina Mnogi Drugi (četvrtak, 13.07.) i koprivnička etno-folk-rock skupina Ogenj (petak, 14.07.).
The Bambi Molesters (foto: Mare Milin)

U pretprodaji je dostupno 230 pojedinačnih ulaznica, koje se mogu nabaviti putem web stranice www.ulaznice.hr i na prodajnim mjestima istog sustava: Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, Aquarius Records, Croatia Records... Program Akustika na vrhu kule ne plaća se posebno i njemu će moći nazočiti trideset dovoljno brzih kupaca koji pri kupnji pojedinačnih ulaznica izaberu dodatni spomenuti program.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta program se seli u zamjenski prostor- kino Kinoteka u Kordunskoj ulici br. 1.
Amira Medunjanin

Za sve posjetitelje osiguran je besplatan prijevoz od Šestinske crkve do Medvedgrada. Polazak prvog minibusa je ispred Šestinske crkve u 18.30 h, uz kružne vožnje do 20.45 h. Nakon iskrcaja do Medvedgrada ima još desetak minuta hoda. Ulaz publike u prostor Medvedgrada predviđen je od 19:00 h, a povratak  je organiziran po završetku koncerta.

Za posjetitelje su predviđena mjesta za sjedenje, a mogu se ponijeti i vlastiti jastuci, dekice ili stolčići za potpun ugođaj ovog iznimnog glazbenog doživljaja s pogledom na Zagreb noću. Kao i svake godine, osim pozitivne energije i udobnih cipela, posjetitelje se podsjeća da ne zaborave ponijeti vestu, jer na Medvednici i ljeti može biti prohladno.
Kries

Više informacija o programu pronađite na web stranicama organizatora www.centarcesarec.hr i www.pp-medvednica.hr.

Ovogodišnje Medvedgradske glazbene večeri još jednom će osigurati mjesto okupljanja ljubitelja kvalitetne glazbe i postati nezaobilazan kulturni događaj. Pridružite se i vi!

Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Hogl proljeće 2018._desni2
Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne