MIKO predstavlja novu proširenu kolekciju

Ocjena:

Autor: T.P.

Domaći brand MIKO urban ethno fashion predstavio je novu kolekciju naziva “THE“. Novu mini kolekciju čine tri ženske torbe i prvi odjevni predmet s njihovim potpisom - suknja.
Svaki model kolekcije može se nositi minimalno na četiri načina. Poklonici brenda MIKO uz torbu ili suknju dobivaju dodatke kako bi odabrani model mogli nositi na više načina za različite prigode i raspoloženja. MIKO team kreirajući opciju četiri u jedan pobrinuo se da novi modeli kolekcije zbog mogućnosti nošenja na više načina nikada ne dosade.
Ono što kolekciju brenda MIKO čini posebno interesantnom je njihov prvi odjevni predmet, ženska suknja, suknja koja se može nositi s prednje i bočne strane, a dopunjuje je to što se uz nju dolaze četiri motiva Šokice u bojama koji se po izboru i volji mijenjaju. Odabrani dodatci u bojama efektno osvježavaju monokromiju crne, jednostavne linije i geometriju. Cilj je omogućiti MIKOljupkama opcije na koji način i kada žele koristiti pojedinu boju ili nositi torbu na jedan od više načina.
Vizualima nove kampanje željelo se spojiti efektnu kombinaciju hladnog betona, crne boje i oštrih linija u kontrastu s jarkim crvenim i žutim detaljima kolekcije. U skladu s filozofijom brenda za modele su odabrane četiri djevojke potpuno različitog izgleda i stila te se tako dokazati da su kreacije idealne za žene svih profila i karaktera.
CIJELA nova kolekcija snižena je 20%. Vrijeme akcije i količine su ograničene, zato požurite i ugrabite savršen poklon sebi ili nekom bližnjem te tako podržite male domaće proizvođače.
Fotografija: Stella Mešić


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.

Kupnjom domaćih proizvoda svojoj djeci omogućavamo ostanak u Lijepoj našoj #kupujmohrvatskoKomentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian