MANGO SHAKE Tijane Krstić za nepredvidljive žene

Ocjena:

Autor: promo članak

Predstavljena kolekcija MANGO SHAKE koju potpisuje Tijana Krstić

Na jednoj od najpopularnijih dubrovačkih plaža Copacabana Beach kreatorica i manekenka Tijana Krstić predstavila je novu kolekciju MANGO SHAKE. Inspirirana Tajlandom i ljepotama ove egzotične zemlje, poznata kreatorica istaknula je nježnu, ali u isto vrijeme i divlju stranu svake žene.

Tijana vješto koristi stilske trikove te ženama preporučuje kako njezine haljine kombinirati na zanimljive i inovativne načine. Upotrebom akromatskih boja, crne i bijele, Tijana ističe nepredvidljivu stranu žene koja uživa u životu.
Baš poput izazovne divljine Tajlanda tako je i ova kolekcija istodobno namjenjena mladim i urbanim djevojkama, ali i poslovnim ženama koje su sigurne u sebe. Brojna putovanja i svjetske modne piste Tijana je ovoga puta zamijenila predivnom kulisom - zalaskom sunca na jednoj od najluksuznijih plaža u Hrvatskoj poznatijom pod imenom Copacabana.

"Jako sam uzbuđena što sam u Dubrovniku predstavila svoju drugu liniju nazivanu Mango shake već poznatog brenda Tijana Krstić Ateliera čije su kreacije naišle na pozitivan feedback od strane velikog broja žena širom Europe", izjavila je kreatorica Tijana Krstić.
"Energija kojom zrači nova kolekcija i brend sjajno se uklopila u ambijent plaže Copacabana koja me od prvog momenta oduševila i ostavila lijep dojam i kojoj se uvijek rado vraćam i jako mi je drago da sam mogla to da podijelim s hrvatskom publikom uz dobru energiju, glazbu i divne manekenke koje su nosile moje modele. Izuzetno sam ponosna i zahvaljujem svima koji su sudjelovali", dodala je Tijana.

Printevi koji su unikatni, dizajn urban i razigran, te mekani i ugodni materijali sastavni su dio kolekcije haljina koje će biti savršen modni dodatak na 'after beach partyu', kao što su idealne za najbolji ljetni izlazak.
Osim haljina, ova atraktivna kreatorica predstavlila i novu liniju kupaćih kostima koju odlikuje šarenilo boja Tajlanda koje je prenijela na svoju modnu liniju koja ističe ženstvenost i preplanulost.

Zanimljivo je kako osim predstavljanja modne kolekcije Tijanu za Hrvatsku veže i ljubav prema atraktivnom Dubrovčaninu Tinu Sentiću zbog kojeg možda i promijeni stalnu adresu. Kreatorica i manekenka koja je hrvatskoj javnosti postala poznata i ulogom u spotu za pjesmu "Okovano srce" sada bi mogla okovati srca Hrvatica svojom novom ljetnom kolekcijom.
Modnu kolekciju s potpisom Tijana Krstić Ateliera nosile su manekenke s inozemnim iskustvom u modnom svijetu - Katarina Filipović, Petra Reskovac, Lea Davogić, Nada Dimitrijević...


Sve informacije o novoj kampanji možete pronaći na Instagram profilima @copacabanadubrovnik i @tijanakrsticatelier

Foto: promo


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian