MAJA ŠUPUT lansira brend MAJUSHKA

Ocjena:

Autor: Tomislav Perić

Maja Šuput sinonim je za pozitivnu energiju. Sve što dotakne, gdje god zapjeva, teško tko ostaje ravnodušan ili bezvoljan. Poznata po osmijehu koji nikada ne skida s lica, uvijek dobro raspoložena­ i spremna za akciju. Majine posebnosti, talente i vrline potvrđuje vojska odanih fanova, do te mjere zaljubljenih u Maju da su spremni njezin lik tetovirati na podlakticu ruke.
Foto: izvor facebook page Grumpy Čke
Kako bi svoju neiscrpnu pozitivnu energiju dodatno iskoristila u partnerstvu sa zaručnikom Nenadom Tatarinovim pokreće brend MAJUSHKA koji sama potpisuje. Brend će u svome asortimanu sadržavati niz raznovrsnih proizvoda s kojima Maja svima želi približiti svoju ljubav prema lijepome, trendovima, modi, glazbi, prema svemu što nju čini sretnom. Novi poslovnog projekta Maja i Nenad startaju s linijom mikrofonima koji dolaze u tri boje, crnoj, zlatnoj i rose gold. Mikrofoni, a uskoro i ostale dragocijenosti pod Majinim imenom dostupne su fanovima na web shopu.
„Svoju neiscrpnu energiju ulažem u sve što radim i ovaj novi projekt me posebno raduje. Nenad i ja se nadopunjujemo u svemu i imamo velike planove i ideje za budućnost. Majushka nije samo projekt, to sam ja u punom smislu te riječi i sve što radim, radim predano od početka do kraja, jednostavno uživam u životu i svakom danu i tu ljepotu bi htjela približiti svima. Rad se uvijek isplati, a i spašava“ dodaje Maja.
Foto: promo; facebook page Grumpy Čke


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian