Luksuzni ritual za svaki dan

Ocjena:

Autor: Marina Abramović

Dragocjenim uljima, zavodljivim cvjetnim mirisima i elegantnim stilom, novi Palmolive Aroma Sensations gelovi za tuširanje So Luminous i Just Fabulous od sada su dostupni i u Hrvatskoj kako bi stvorili male trenutke luksuza svaki dan.


Dva nova gela za tuširanje iz Palmolive Aroma Sensations linije, dostupna su u dvije nove formule - So Luminous s dragocjenim ekstraktom makadamije i ekstraktom plemenitog cvijeta božur i Just Fabulous s intrigantnim uljem avokada i slatkim mirisom ljiljana koji pretvaraju vaš ritual tuširanja u posebnu vrstu zadovoljstva.
Za generacije, dragocjena ulja su cijenjena ne samo zbog njihove prehrambene vrijednosti, već i zbog koristi koje bi mogli donijeti vašoj koži. Uljem avokada, novi Palmolive Aroma Sensations Just Fabulous ne samo da se povezuje s jednim od najpopularnijih superfooda, već i ostavlja vašu kožu baršunastom, udobnom i mekom na dodir.
Ruža, magnolija i jasmin - cvjetni su mirisi koji stvaraju pozitivnu atmosferu i usmjeravaju vaše misli na polja cvijeća preplavljena živahnim bojama. Puni, ružičasti cvijet božura ukrašava gracioznu ambalažu So Luminousa čime vaše svakodnevno tuširanje postaje poseban doživljaj njege.
Ako vam se svidio članak podijelite ga s prijateljima.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian