Lovables - šamponi za vašu odjeću

Ocjena:

Autor: Marina Abramović

Garderoba Concept store sinoć se istaknula kao savršen spoj minimalizma, stila i mjesta na kojem su se okupile brojne poznate osobe kojima je odjeća igra, ali i posao, a sve u svrhu predstavljanja novog cross category branda za njegu odjeće. Riječ je o Lovables šamponima i regeneratorima za odjeću.
Po prvi put razvijena formula s mikro-uljima koja jača vlakna, čuva blistavost boja i istodobno otiske i aplikacije tretira posebno nježno, krije se u ovim 100%  recikliranim bocama. Uz posebnu pažnju prema okolišu, Lovables deterdženti su 30% koncentriranijeg sadržaja od ostalih deterdženata na tržištu, pri čemu se štedi deterdžent kao i struja i voda. Podijeljeni su u dvije kategorije; šamponi Vivid Colors koji obojenu odjeću održava živahnom i blistavom, Seductive Black koji pak štiti vašu crnu odjeću i Innocent White koji svaki bijeli komad pretvara u dijamant. S druge strane tu su regeneratori; Velvet Dream, Fresh Sensation i Cashmere Kiss koji su poput nježnog parfema za rublje, a odjeću čine komadom koji nikad ne želite skinuti sa sebe.
Koliko prednosti o brizi za odjeću dolazi iz Lovables bočica sinoć su se uvjerili brojni poznati koji su uz ovo šarmantno druženje otkrili i kako se i na koji način brinu o svojim omiljenim komadima u ormaru, ali i koji im je omiljeni Lovables miris.
foto: promo


Ako vam se svidio članak podijelite ga s drugima.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian