Londonski poziv za hrvatsku dizajnericu

Ocjena:

Autor: L.B.

Olya Sookie predstavit će se u London u sklopu platforme Fashion Finest

Makarska akademska produkt dizajnerica Olja Luetić, pod pseudonimom Olya Sookie, pozvana je predstaviti svoju kolekciju na londonskom Fashion Finest-u u veljači 2018. u vrijeme kada se u britanskoj prijestolnici održava i Londonski tjedan mode, jedan od četiri najveća svjetska tjedna mode.

Nakon što je njezin fashion brand, Nephilim, postao dio londonske platforme NOTJUSTALABEL (NJAL) koja otkriva, promovira i povezuje nove i nezavisne dizajnere s kupcima, Olja je dobila poziv predstaviti se u sklopu projekta Fashion Finest koji pruža priliku mladim talentima. Uslijedio je i intervju za London Post u kojemu je titulirana kao zvijezda u usponu i 'trailblazing' dizajnerica.
"Vrlo sam počašćena što sam dobila takve pohvale za svoj rad i što sam prvi dizajner objavljen i od strane Fashion Finesta koja organizira reviju. Vrlo ugodno su me iznenadili nazivima koje su mi dodijelili, ponosna sam što imaju tako pozitivno mišljenje o meni i mom dizajnu", govori dizajnerica.

Olja dodaje: "Ovo je veliki uspjeh i kulminacija silnog truda i rada koji je uložen u moju karijeru. Sjajan je osjećaj kad ste priznati i pozvani da sudjelujete na eventu kakav je Fashion Finest."
U Londonu dizajnerica planira predstaviti svoju četvrtu kolekciju "Nephilim 3.0" haute couture haljina, te vjeruje kako će joj izlazal na britansku modnu scenu donijeti neke nove kontakte i mogućnosti za nove poslovne suradnje.


Dok čekamo Nephilim 3.0, u nastavku pogledajte Nephilim 2.1 u editorijalu Life is lived on the edge!

Fotograf: Alexandra Klöhn
Modeli Matea Mašić Urvan & Olya Sookie
MUA&hair: Ela TomašAko vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian