Ljubav na prvi udah... Melem ruža

Ocjena:

Autor: L.B.

Melem osvaja na prvi dodir, a Melem s esencijalnim uljem ružena prvi udah

Novi član Melem premium obitelji jest Melem linija s esencijalnim uljem ruže koja donosi četiri nova proizvoda – Melem za tuširanje, Melem za usne, Melem suho ulje i Melem krema od 35 ml. Zavodljiv miris ruže i intenzivna njega kože glavni su aduti nove Melem linije zahvaljujući poznatim prirodnim sastojcima i pravom esencijalnom ulju ruže Rosa damascena.
Melem dragocjeno suho ulje idealan je proljetno-ljetni saveznik lijepe kože i mirisnog dobrog raspoloženja

Ruža je već tisućljećima poznata kao omiljeni luksuzni sastojak u kozmetici, a njezine iznimne antioksidacijske, umirujuće i mirisne moći imaju nevjerojatan učinak na kožu, pa ju čine zategnutijom, baršunastom i neodoljivo mirisnom. Esencijalno ulje iz latica ruže Rosa damascena najučinkovitiji je ekstrakt ruže koji iznimno pozitivno djeluje na kožu, a za samoj jednu litru ovog luksuznog dragocjenog ulja potrebno više od 750 kilograma latica!
Ambasadorica Melema Ljupka Gojić Mikić i voditeljica Iva Šulentić

Kako je esencijalno ulje ovog prekrasnog cvijeta izuzetno skup sastojak, ne čudi što se iznimno rijetko nalazi u formulacijama drogerijske kozmetike. Najveća zvijezda nove Melem linije, ali i novi član obitelji Melem, jest Melem dragocjeno suho ulje, idealan proljetno-ljetni saveznik lijepe kože i mirisnog dobrog raspoloženja.
Melem za tuširanje s esencijalnim uljem ruže

Ovo je ulje kombinacija  dragocjenih ulja koštice marelice, badema, masline i esencijalnog ulja ruže, te je idealno za brz i luksuzan učinak njege kože tijela, lica, pa i vrhova kose. Kako miris ruže dokazano poboljšava raspoloženje, tako je i aromaterapijski učinak nove Melemove kolekcije s ružom neizbježan.
Lucija Gluščević, brend menadžerica Melema u Atlantic Grupi

"Melem u 2018. slavi ženstvenost! I dalje je princip razvoja Melema osluškivanje i postavljanje novih standarda - samo najbolje za korisnice Melema. Esencijalno ulje ruže s razlogom ima status kraljice u kozmetici, pomaže nam da se osjećamo bolje u svojoj koži, veseli mirisom i ljepotom. Kada ga dodamo Melemu, dodajemo luksuz ključnim ritualima svakodnevne njege - tuširanju, njezi kože, njezi usana. Nismo odoljeli ni novim proizvodima koji baš u toplijim mjesecima pokazuju najbolji učinak - Melem dragocjeno suho ulje s esencijalnim uljem ruže miriše i izgleda poput parfema, a kombinacijom dragocjenih ulja jednostavno i bez komplikacija čini kožu baršunastom i blistavom"
, predstavila je nove Meleme s esencijalnim uljem ruže Lucija Gluščević, brend menadžerica Melema u Atlantic Grupi.
Novi član Melem premium obitelji - Melem linija s esencijalnim uljem ruže
Marijana Batinić i Nataša Janjić
Nevena Rendeli Vejzović
Marina Abramović
Željka Molnar i Ana Karadžole
Barbara Repe
Maša Zibar


Foto: promoAko vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian