Hogl ožujak 2018_centralni

Ljetni specijal: Badići

Ocjena:

Autor: L.B.

Samo opušteno kroz ljeto 2017.

S planiranjem godišnjih odmora, planira se i kupnja novih badića. Neovisno o tome hoćete li ljeto provesti na moru, jezerima, rijeci ili bazenima, sada je pravo vrijeme da nabavite kupaći kostim, jer izbor nikad nije bio veći. Jednodijelni, dvodijelni, 'cut out', bikini... Sve se nosi, a vi birajte badić koji vam dobro stoji i u kojemu se još bolje osjećate. Pripazite da vas kupaći nigdje ne 'reže', ništa vam ne ispada van ili da vam na nekim mjestima 'puše'.

Galerija 1: Jednodijelni kupaći kostimi

Kada je o bojama i uzorcima riječ, kao i svakog ljeta i u ovome je dopušteno i dobrodošlo baš sve. Jednobojni, šareni, prugasti, floralni, s printom, neonskih boja ili pastelnih... Kada je o bikinijima riječ birajte između trokutića, bondage ili košarica podstavljenih žicom te materijalom za gornje dijelove, te klasičnih gaćica, brazilki, tanga ili gaćica koje se vežu na bokovima za donji dio.

Galerija 2: Dvodijelni kupaći kostimi

Prilikom kupnje nemojte biti previše samokritični, jer u kabinama pod neonskim svjetlom nitko ne izgleda dobro, a i činjenica da vas sunce još nije dotaklo, ne pomaže općem zadovoljstvu. Krenite odvažno u šoping, jer novi kupaći učinit će vam godišnji odmor, more, sunce i plažu bližima. Sve ostalo riješit će se već prvog dana izlaska na sunce kada ulovite malo boje.

Galerija 3: Dvodijelni kupaći kostimi

Krenite odvažno u šoping, jer novi kupaći učinit će vam godišnji odmor, more, sunce i plažu bližima. Sve ostalo riješit će se već prvog dana izlaska na sunce kada ulovite malo boje.


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne