Hogl ožujak 2018_centralni

Ljetni make up: 'Električne' oči i blistav ten

Ocjena:

Autor: PR članak

Lancôme predstavlja "Summer Swing" - make up kolekciju za ljeto 2017.

Nova ljetna kolekcija Summer Swing "elektrizira" oči kako bi naglasila suptilno oblikovane konture nude tena. U skladu s trendom metalik nijansi i tehnikama delikatnog drapiranja i konturiranja, Lancôme predstavlja posebna izdanja dvaju zvjezdanih proizvoda: tekuće sjenilo za oči Le Métallique te bronzer i rumenilo Belle de Teint Bronzer & Blush, u prekrasnoj kutijici nadahnutu Mediteranom, koja krije dragocjeni prah.

Naglasak je na vrućim i upečatljivim bojama, u skladu s godišnjim dobom! Zlatni i brončani prah nanosi se na kožu u nude nijansama, dok se oči pomno naglašavaju: providni shimmer u nijansama ružičaste i moche ocrtava konture lica, a njihove upečatljivije metalik verzije očima daju krajnje intenzivan izgled. Na tragu nadahnuća s modnih pista, kapci su obojani u električno plavu nijansu. Prepoznatljivi Lancômeov look!
METALIK POGLED KOJI ISTIČE PREPLANULOST

Belle de Teint Bronzer & Blush, za delikatno drapiranje i konturiranje

Ljeto je stiglo, dakle, blistavi sjaj tena je imperativ! Belle de Teint Bronzer & Blush dolaze u dvije varijante, kao Patio Méditerranéen za svjetliju te kao Patio d'une nuit d'été za tamniju put: po dva rumenila i bronzera u prahu za oblikovanje kontura lica i vrata u samo nekoliko poteza.

Želite uhvatiti zrake svjetlosti? Odaberite efekt delikatnog drapiranja! Svjetliju nijansu rumenila nanesite na jagodice na uobičajeni način, a tamniju nanesite ispod jagodica. Donji dio linije vrata i dekoltea okupajte zrakama blistave svjetlosti. Za delikatno konturiranje, svjetliju nijansu bronzera nanesite na konture lica. Tamniju nanesite na udubljenja za preciznije definiranje.

Rezultat? Svjež i blistav izgled, savršen za vruće ljetne dane.
Le Métallique, nezaobilazan proizvod za kreiranje vrućeg ljetnog trenda - efekta ogledala

Ovog su ljeta kapci obojani metalik nijansama koje pogled čine upravo magnetičnim, a ten obasjavaju svjetlošću. Sjenila Les Métalliques s efektom ogledala dolaze u pet sjajnih nijansi, koje pogled čine prodornijim i intenzivnijim. Paleta sadrži tirkiznu (01 Brise Azur), raskošnu zlatnu (03 Or Farniente) i iskričavo brončanu (04 Bronze Rivage), za intenzivan i uistinu poželjan look.
Želeći kreirati još upečatljiviji eye art, Lancômeova kreativna direktorica za makeup Lisa Eldridge dizajnirala je tri nove nijanse za posebno izdanje olovke Stylo Waterproof. Nijanse zlatne i brončane naglasit će ljepotu osunčanog tena, blistava tirkizna i modra poput dubokog oceana pružit će očaravajući efekt, dok je mocha neizostavna za otvaranje pogleda i osvjetljavanje očiju. Zahvaljujući kremastoj teksturi, olovka klizi kožom te se lako nanosi, a vodootporna formula osigurava dugotrajnu postojanost.
Ovog ljeta i nokte trese visoki napon! Poput dragulja na vršcima prstiju, boje laka za nokte Vernis In Love savršeno zaokružuju metalik look. Četiri nove nijanse vibrantnih boja s efektom ogledala prekrasno naglašavaju osunčane ruke i upotpunjuju sofisticirani eye art dozom nesputanog šika. Možete birati između nijansi L'Esprit Libre (103), Reflet d'Argent (303) ili Grain de Folie (403).
Iskoristite ljeto kako biste postigli savršeno osunčani ten, obavili lice zdravim sjajem i istaknuli pogled zlatnom nijansom, uz primjesu smeđe. Prepustite se zlatnoj čaroliji. Točka na i? Nokti koji sjaje poput dragulja, zahvaljujući metalik nijansama.


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne