"Limited edition" make-up za osjetljivu kožu

Ocjena:

Autor: L.B.

La Roche-Posay za najosjetljivije usne i nokte

Imate li osjetljivu kožu, znate koliko je nepredvidljiva. Na nju utječu klimatske promjene, UV-zračenje, zagađenje okoliša, način života, stres i neodgovarajuća kozmetika, a 'rezultat' su često simptomi poput nadraženosti, ljuštenja, svrbeža, crvenila, neugodne napetosti i bockanja.

Osobe s osjetljivom kožom vrlo dobro poznaju La Roche-Posay proizvode koji već 40 godina pružaju primjerenu njegu za svaku vrstu osjetljive kože i koji osiguravaju visoku toleranciju i sigurnost.
LIPS.jpg
Ruž za usne La Roche-Posay NOVALIP DUO
Kada govorimo o preparativi La Roche-Posay nudi linije proizvoda za sve vrste osjetljive kože - onu kojoj je potrebna hidratacija i intenzivna hidratacija, onoj koja je suha, netolerantna, sklona crvenilu, pod utjecajem starenja,  nadražena i oštećena ili masna i sklona nepravilnostima.

No, što je s dekorativnom kozmetikom? Može li pouzdana marka ujedno biti privlačna potrošačima?


La Roche-Posay odgovara na ovo pitanje privlačnim "limited edition" poklonima prilikom kupnje odabranog proizvoda u veljači: atraktivnim lakovima za nokte Silicium i ruževima za usne Novalip DUO koji su primjereni za sve, također za najosjetljivije usne i nokte.
nails.jpg
Lak za nokte La Roche-Posay SILICIUM
Ruž za usne La Roche-Posay NOVALIP DUO sadrži čak 46% sastojaka za njegu, zaštitu i hidrataciju usnica. Njega naglašava boju ruža za usne koji inovativnom infuzijom pigmenata osigurava njegovu dugotrajnost.

Lak za nokte La Roche-Posay SILICIUM jača i proljepšava i najosjetljivije nokte. Sastojci laka jačaju nokte i s filtrom Mexoryl XL štite od UVB i UVA zraka. Akcija traje do isteka zaliha, a dostupna je u odabranim ljekarnama La Roche-Posay.


Foto: promo


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne