Hogl proljeće 2019 veliki (1)

Le Carose lutkice esencija su ljupkosti i nježnosti

Ocjena:

Autor: L. Biondić

Svaka je lutkica unikatna minijatura besprijekornog stajlinga

Talijanske Le Carose ogrlice i naušnice koje dolaze sa samog juga Italije prepoznat ćete na prvu - privjesci lutkice sama su esencija ljupkosti i nježnosti.

Izrađene od vrhunskih, pažljivo odabranih materijala kao što su srebro, mesing i aluminij, ove neodoljive lutkice ukrašene su čipkom, tkaninama, perlicama, kamenčićima do najsitniijh detalja... Poluotok Salento, domovina Le Carose lutkica, ogleda se u njihovim bojama, oblicima i različitosti.
Svaka je lutkica unikatna minijatura, svaka ima svoj vlastiti stil, a njihov je stajling besprijekoran. Ne čudi kad je je za njega zaslužan stilist i dizajner Toco D'Encanto koji savršeno pogađa rafinirane i elegantne, romantične i ekscentrične, vintage i sportske, no u svakom slučaju uvijek jedinstvene i neponovljive kombinacije Le Carose lutkica među kojima ćete sasvim sigurno pronaći baš onu koja idealno utjelovljuje vaš stil.
Posebna pažnja posvećuje se najsitnijim detaljima i preciznosti prilikom izrade, a da je riječ o uistinu ekskluzivnom nakitu govori i podatak da je brend zaštićen. Ljupke Le Carose lutkice dostupne su u Zagreb, u Elysian Jewelry Storeu, na adresi Gundulićeva 5, a za više informacija posjetite Facebook page Elysian Jewelry Store Instagram profil elysian_jewelry_store.


U nastavku pogledajte kampanju za Le Carose lutkice!
IMPRESSUM:
model i styling: Marina Abramović
fotografija: Tomislav Perić
produkcija: moda.hr

Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Hogl proljeće 2019 (3)
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian