Hogl ožujak 2018_centralni

Lav Lux s daškom starog Pariza

Ocjena:

Autor: PR članak

Splićanka Zorana Rogošić predstavila bajkovitu proljetnu kolekciju

Zamislite Pariz u pedesetim godinama prošlog stoljeća. Prve modne kuće otvaraju svoja vrata, stvaraju se prve couture kolekcije, a neki od najpoznatijih modnih dizajnera prisutni su na svjetskoj sceni. Parižanke nikada nisu izgledale tako otmjeno i elegantno kao u raskošnim haljinama optočenim kamenčićima, volanima, strukiranim suknjama i cvjetnim detaljima.

Upravo ovo slavno razdoblje bilo je inspiracija Splićanki Zorani Rogošić za novu kolekciju Lav Lux proljeće/ljeto 2017. Romantična kolekcija odiše šarmom, raskoši i elegancijom, a inspirirana je zanosom starog vremena, čemu svjedoči i naziv kolekcije La vie chic. U kolekciji prevladavaju haljine načinjene od finih materijala kao što su svila, brokat i čipka, u kojima ćete se osjećati kao prava pariška dama.
Osim dugih, lepršavih haljina s upečatljivim detaljima, prisutni su i strukirani komadi poput hlača visokog struka u kombinaciji s čipkastim topićima te šeširi širokog oboda za pravi filmski ugođaj. Ova modna priča nastala je u Splitu, na prepoznatljivim lokacijama koje su se odlično uklopile u ovaj modni vremeplov, koji vodi u neka drugačija, ljepša vremena, u kojima su elegancija i šik bili prisutni u svakodnevnom životu poznatih Parižanki.

Duh pedesetih godina i visoke mode s ulica jednog od najljepših i najmagičnijih gradova oživljen je u novoj kolekciji Lav Lux, koja otkriva sve čari ženstvenih materijala, blještavih detalja i romantičnih komada. Kako biti Parižanka više nije tajna, a jedino što možemo dodati je: Živio šik!

U nastavku pogledajte čitavu kampanju Lav Lux proljeće/ljeto 2017.!

Foto: Šime Eškinja
Model: Karla Matošić
Make up: Dora BralićAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne