Lamarpe haljine mogle bi biti hit ljeta 2017.

Ocjena:

Autor: moda.hr

Beskompromisno ženstvene i udobne Lamarpe haljine

Jednostavne, elegantne i ženstvene haljine te jedan model kombinezona osvojili su žene "klasičarke" još u prosincu prošle godine. Strukirani komadi i čiste LaMarpe linije brzo su postali sastavni dio garderobe žena koje su s nestrpljenjem iščekivale i što je ovaj novi brend na hrvatskom tržištu pripremio za ljeto 2017. godine. Stoga vam s veseljem predstavljamo nešto opušteniju i lepršaviju LaMarpe capsule kolekciju za ljeto.
Dizajnerice Petra Juratovac i Maria Klišanin, koje stoje iza brenda, inspiraciju su pronašle u ljepotama Hrvatske, što se vidi na modelima koji su spoj urbanog i tradicionalnog. Kolekcija se tako sastoji od trendovskih komada koji su nastali kao rezultat igranja ovosezonskim hitovima u modnom svijetu: čipkom, pomponima, prugicama, volanima i nezaobilaznim gingham uzorkom, sitnim kariranim kvadratićima, koje već sada viđamo svugdje.
Dizajnerice i ovoga puta u prvi plan stavljaju kvalitetu materijala inzistirajući na 100% pamuku na čemu smo im posebno zahvalne u vrućim ljetnim da nima. Kako same ističu, LaMarpe žena je ona koja voli istaknuti svoju profinjenost i osjećaj za lijepo. Iako su capsule kolekciju tek predstavile, vrijedne dizajnerice već rade ne novim modelima koje će krasiti ženstvenost i udobnost od kojih ne odustaju.


U nastavku pogledajte dio modela za nadolazeće ljeto, a sve modele pronađite na Lamarpe.com!

Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne