Kultni model kojeg obožavaju Francuskinje

Ocjena:

Autor: L.B.

Mephisto originals - jedinstvene kao život

Francuski brend Mephisto poznat je diljem svijeta po svojoj udobnosti, vrhunskim materijalima i kvaliteti izrade te dizajnu koji prati trendove i uspješno spaja klasično i moderno. U nadolazećoj sezoni zvijezda Mephisto kolekcije je zasigurno Mephisto Originals - kultna cipela iz 70-ih koja je ponovno lansirana prije dvije godine.

Ovaj bezvremeni model zadržao je svoj neodoljivi vintage izgled i svoju glasovitu udobnost, a dizajnerske intervencije u odabiru suvremenih materijala i trendovskih boja dale su mu modernu dimenziju i učinile ga poželjnim za mladu, urbanu generaciju.
Kampanja za novu kolekciju rađena je pod motom "Mephisto Originals - jedinstvene kao život" s naglaskom da su to cipele za individualce, za ljude nekonvencionalnog duha, za one koji imaju sposobnost vidjeti širu sliku svijeta.

Kolekcija Mephisto Originals sadrži liniju Lady za žene i Rainbow za muškarce, a izbor boja je odličan i uklapa se u svaki stil odijevanja. Brend Mephisto nudi i ostale popularne linije kao što su Mobils, Sano i Allrounder, a cjelokupna nova kolekcija dostupna je u trgovinama u Zagrebu, Rijeci i Splitu te na web-shopu www.shoes.hr.
Mephisto Originals izbor iz linije Lady (MPC: 1.630,00 kn)
Mephisto Originals Rainbow za muškarce (MPC: 1.680,00 kn)
Mephisto Originals Rainbow za muškarce (MPC: 1.680,00 kn)


Foto: Mephisto


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian